N A Š A   V I N A

Pannonia
Pannonia          
Rizling
Rizling
Karakterno, elegantno, harmonično belo suvo vino svetlo zelenožute boje, odlikuje se svežim sortnim mirisom, izrazito finim kiselinama i prijatnom diskretnom aromom svežeg voća.

Izvrsno zaokružuje birana jela od belog mesa ili plemenite ribe. Slaže se uz sva predjela, lagane salate, bele sireve, ali i sa jelima sa roštilja.

Služi se rashlađeno na temperaturi 9-11° C.

Panonija je nova sorta grožđa imuna na gljivična obolenja i uzgaja se bez hemijske zaštite, pa sa ponosom možemo reći da je vino proizvedeno u ekološki čistim okolnostima.

Pitko, osvežavajuće, harmonično suvo belo vino zelenkasto žute boje. Bogato vojvođansko tlo i obilje sunca daju mu fini, dugi sortni ukus sa prijatnom, diskretnom gorčinom badema i raskošnu aromu zrelog grožđa.

Prilagođenost brojnim jelima, kao što su hladna predjela, šunka, sve vrste jela od belog mesa, roštilj i slatkovodna plemenita riba, čine ga nezamenjivim vinom u svakoj prilici.

Služi se rashlađeno na temperaturi 9-11° C.

 
Mirna Bačka
Mirna Bačka
RosAnna
Rosanna

cuvée

Lagano, suvo belo vino zelenkasto žute boje, proizvedeno kombinacijom sorti Chardonnay, Talijanski Rizling, Bačka i Kosmopolita. Odlikuje se svežinom i prijatnim cvetnim mirisom. Nežnog je bukea i harmoničnog ukusa sa lepo ukomponovanim prijatnim kiselinama.

Vino za svaku priliku. Može se služiti kao aperitiv, uz hladan bife, sezonske salate, bela mesa, ribu i morske plodove.

Služi se rashlađeno na temperaturi 9-11° C.

cuvée

Lepršavo, elegantno suvo vino, svetloružičaste boje, proizvedeno od grožđa sorti Cabernet Sauvignon i Frankovka. Intenzivnog je mirisa cveta grožđa, raskošne arome, prijatnog i dugačkog ukusa. Savršen sklad ovog vina daruje vam osećaj užitka kojem se svako ponovo rado vraća.

Služi se kao aperitiv, a odličan je pratilac prolećnih i letnjih laganih salata, predjela od paštete, ribe, suvih mesa, ali i jela sa roštilja.

Služi se rashlađeno na temperaturi 9-11° C.

 
Frankovka
Three Star
Suvo crno vino intenzivne rubin crvene boje, raskošne sortne arome i bukea, prijatnog punog i skladnog ukusa. Namenjeno je poklonicima lakših crnih vina istančanog ukusa.

Pravi gastronomski užitak doživećete ako ga konzumirate uz jela od divljači, crvenog mesa, pršut, šunku i jela pikantnog ukusa. Odlično se slaže uz fine masne zrele plave sireve

Poslužiti na sobnoj temperaturi 16-18° C.

cuvée

Snažno, robusno crno suvo vino, tamno crvene boje, guste teksture, proizvedeno kombinacijom sorti Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot i Frankovka. Odlikuje se naglašenim voćnim mirisom zrelih bobičastih šumskih plodova. Bogata aroma i pun, zaokružen harmoničan ukus sa veoma usklađenim taninima čine ovo vino jedinstvenim.

Svoj pun ukus otkriva uz crvena dimljena mesa, divljač, morsku ribu i plave sireve.

Poslužiti na sobnoj temperaturi 16-18° C.

 
SlatkaEva

cuvée

Proizvedeno po posebnom tehnološkom postupku od prezrelog grožđa sorti Petra, Petka i Kosmopolita kasne berbe.

Može se služiti kao aperitiv uz masline i većinu tvrdih sireva, ali se najbolje slaže sa finim kolačima kao desertno vino posle glavnog obroka.

Služi se rashlađeno na temperaturi 9-10° C.

 

 

 
Copyright © 2007-2013 VINDULO | Web design STDesign