P R E S S
 

nedeljni ručak

„A Dujmovics család különleges borvilága [ … ] A borról szóló mesének soha vége! A Vindulo Borházban fellelhető borok közül a „leg” fokozatot a THREE STAR nevű, sötétpiros színű testes, száraz vörös bor érdemelte ki. Sűrű állagát, kerek ízét több szőlőfajta együtthatása adja: a cabernet savignon, a cabernet frank, a merlot és a frank. [ ... ] És amíg a felkínált borok bűvöletében éltünk, egy felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak: a végtelen bácskai róna nyugodtsága terült el lelkűnkben is.”

Dnevnik, Vasárnapi ebéd, 70. szám, Újvidék, 2008.

 

 

temerini ujsag

„A Vindulo Borház, amelynek tulajdonosa a temerini Dujmovics László, „Szerbia bajnoka” cím tulajdonosa. Az első szerbiai bor- és pálinkaversenyen a RosAnna rozé, valamint a 2007-es termésű Édes Éva természetes édes bor saját csoportjukban 1. helyezést értek el. A bíráló bizottság elnöke az a Szlobodan Jovics doktorprofesszor volt, aki Szerbia legjobb borszakértőjének számít.”

Temerini Újság, 689. szám, 2008 júniusa

 

 

caffe vojvodina

„Ez a borház sok kitűnő fehér és vörös borral dicsekedhet, amelyeknek mindegyike különleges és jellegzetes. A fehér borok közül valószínű a Mirna Bácska márkájú a legismertebb, amely a rizling, a chardonnay, és a már említett, Karlócán előállított bácska, szőlőfajták borai házasitásából jött létre..”

Caffe Vojvodina, Újvidék, 2008 májusa

 

 

kopča

„A Vindulo családi vállalkozású borház, amely borház Dél-Bácskában a legnagyobb szőlőültetvénnyel rendelkezik. A tavalyi év végén, saját borainak kínálatából, nagyszabású borkóstolót rendezett a temerini Rozika Étteremben. Ezen a jeles eseményen részt vettek mind a borászat, mind pedig a jó bor kedvelői. Ez utóbbit a Dujmovics család borai méltán igazolták.”

Kopcsa, 13-14. szám, Temerin, 2007.

 

 

građanski list

„Tegnap Szerbia és Magyarország köztársasági elnökei, Borisz Tadics és Sólyom László a „Stara Picerija” nevű étteremben találkoztak. […] Vlatko Jovicsevics, az étterem tulajdonosa, aki Borisz Tadics elnök ismerőse és párttársa, mindkét elnököt egy-egy „Skiper” márkájú, olaszországi készítésű inggel, és egy-egy üveg temerini „Mirna Bácska” nevű száraz, fehér borral ajándékozta meg, amely bor, ahogy értesültünk, magáért beszélt. […]”

Gragyanszki Liszt, Újvidék, 2007 szeptembere

 

 

euro novine

„[…] Minden oldalról érkeznek az elismerések, de a legnagyobb elismerés az, hogy a Pannónia, a Mirna Bácska, a RosAnna, a Three Star borokról mind többet és többet hallunk, és nyugodtan állíthatjuk, hogy a Vinduloval újabb értékes borházzal gazdagodtunk.”

Euro Újság, Magyarország, Románia, Szerbia, 2007 májusa

 

 

Copyright © 2007-2009 VINDULO | Web design STDesign