Uslovi korišćenja


Uslovi poslovanja važe za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Srbije.

Prodavac je Vinarija VINDULO (u daljem tekstu Prodavac), a kupac je posetilac ovih stranica, punoletna i poslovno sposobna osoba, koja popuni elektronsku porudžbenicu, pošalje je prodavcu te izvrši plaćanje.

Kupac snosi odgovornost za tačnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupovine. Porudžbinom artikala kupac prihvata uslove poslovanja navedene na ovim stranicama.

Molimo vas da svoje eventualno neslaganje sa uslovima, bilo u celosti ili delimično, u pisanom obliku dostavite pre svoje prve porudžbine na e-mail: office@vindulo.com ili na adresu prodavca (Vinarija VINDULO, Baranji Karolja 17, 21235 Temerin).

Prodavac može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Online prodavnice ili utvrdi da su podaci na narudžbi nepotpuni odnosno netačni, posebno ukoliko sa kupcem ne može stupiti u telefonski kontakt radi telefonske potvrde porudžbine.

Zadržavamo pravo na greške opisa, fotografija, cena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem, kao i automatske potvrde porudžbe. U slučaju greške merodavna je potvrda našeg operatera.